Please update your Flash Player to view content.

Programma 2021

Voor 2021 organiseren we voor onze leden in Renesse een corona-proof-Koningsdag met als (voorlopig) programma:
(inschrijving is gesloten
)

PUBQUIZ: maandag 26 april, 19.30 uur!!! Livestream oranje pubquiz op Koningsnacht!
Ken jij het Koningshuis? Weet jij welk bier in Renesse verkocht wordt? Speel mee met de hilarische oranje-pubquiz en wie weet wordt u gekroond tot Koning/Koningin van Renesse!
Opgeven is niet nodig. Download de Kahoot app op je telefoon, log op tijd in (dat kan vanaf 19.30 uur) op twitch.tv/stulptv. Check ook de facebook-pagina van Bar de Stulp.
KONINGSDAG DINSDAG 27 APRIL 2021:

08.30  Herauten te paard
Herauten te paard wekken het dorp.

09.00 tot 10.00  Drive-thru ontbijt! (voor leden!) VOL
De leden die zich opgegeven hebben, komen in oranjesfeer met de auto (of eventueel fiets) het heerlijke Koningsdag ontbijtje afhalen. Het ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt wordt door Krijger Beheer en Bakkerij Everaers.

10.00  Volkslied

11.00 tot 14.00  Kinderspelletjespuzzeltocht (voor leden!) VOL
Volg de route (ongeveer 5 kilometer) en speel (oud)Hollandse spelletjes. Natuurlijk kom je helemaal oranje gekleed/versierd! Groepjes van 4-6 kinderen onder begeleiding van 1 volwassene starten op hun eigen starttijd.

14.00 tot 16.00  Inleveren formulier Happen & trappen-of-stappen puzzeltocht (voor leden!) VOL
Mensen die zich opgegeven hebben, ontvangen thuis de route met deelname-tasje! Fiets of wandel op 24, 25, 26 of 27 april de route (ongeveer 10 kilometer) in en rond Renesse. #supportyourlocals
Inleveren van het antwoordformulier: Koningsdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij het Dorpshuis Renesse.

* Oranje Happy Stones
In samenwerking met de schoolkinderen van het Stapelhof wordt het dorp keileuk opgeleukt!

* Fotomoment
Op de hoek Zeeanemoonweg/Jan van Renesseweg komt een 'fotomoment'! Dit is je kans om met Maxima op de foto te gaan!

* Huis versieren
Schilder je gevel oranje of plaats foto's van het Koningshuis voor je raam en wordt de winnaar van de huizen-versier-wedstrijd. Een jury komt Koningsdag langs om de huizen te beoordelen.

* Oranje Kabouterbos
Ook het Kabouterbos wordt in oranjesferen gebracht.

* Kleurwedstrijd

Kleur, plak en verf de kleurplaat (download hem hier). Lever op Koningsdag de kleurplaat in tijdens de kinderspelletjespuzzeltocht in de brievenbus van het Dorpshuis en maak kans op coole prijzen!

Opgave niet meer mogelijk na 16 april. Prijzen worden na Koningsdag uitgereikt.

altaltalt