Please update your Flash Player to view content.

Programma 2022

THEMA voor 2022: Renesse gaat losss!!

08.00  Herauten te paard
Herauten te paard wekken het dorp.

08.30  Koraalmuziek vanaf de kerktoren
Vanaf de kerktoren klinkt de muziek van Muziekvereniging Luctor Et Emergo.
Kom luisteren en geniet mee.

09.00 tot 10.30  Ontbijt in het dorpshuis
Onder de gezellige muziek van Albertina kunnen de leden van Oranjevereniging Juliana in het Dorpshuis genieten van een fantastich ontbijt, dat mede mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Everaers, Krijger Beheer en The Butcher, Slagerij Renesse.
Wanneer u geen contributie betaald heeft, betaalt u bij de ingang € 10,-- voor het gezin.

10.15 Verzamelen voor de optocht voor het Dorpshuis
We verzamelen op de Zeeanemoonweg voor het Dorpshuis. Thema: Renesse gaat losss!!
Versier je fiets of kar en natuurlijk jezelf. Er zijn leuke prijzen te winnen.

10.30 Vertrek optocht
Vanaf het Dorpshuis vertrekken we voor een rondrit door het dorp. De optocht eindigt op de Lange Reke.

11.30 Prijsuitreiking optocht bij de Kerk

11.30 tot 13.30  Oud Hollandsche Spelen
Leuke activiteiten en spelen bij de Kerk! Jij komt toch ook?! Dat wordt weer mega gezellig voor kids van 2 tot 12 jaar. Haal je spelletjeskaart bij de inschrijfkraam. Inschrijven tot uiterlijk 12.45 uur!

vanaf 12.00 tot 17.00  Kinderdiner
De kinderen kunnen met een kaartje (van de kinderspelen) lekker gratis frietjes halen bij Whizz Burger aan de Lange Reke.

vanaf 12.00 tot 17.00  Puzzelwandeltocht
Tijdens de puzzelwandeltocht loopt u 6 à 7 kilometer langs en door Renesse. U kunt de route vanaf 12.00 uur afhalen en weer inleveren bij de info/hamburgertent bij de Kerk. Er is een mooie prijs te winnen.

13.30 tot 14.30  Drumbeatz
Lekker swingen tijdens de gezellige klanken van Drumbeatz, de drumband van Luctor Et Emergo.

14.30 tot 16.00  Oranjemarkt
De leden van onze Oranjevereniging kunnen gratis een halve kraam reserveren op de Oranjemarkt. Wie mee wil doen, moet zich opgeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Let op: vol = vol en de markt is niet-commercieel. Auto's zijn NIET toegestaan op de markt.
Opbouwen is mogelijk vanaf 14.00 uur.

15.00  Zeskamp (finale rond 17.30/18.00 uur)
Hilarische zeskamp waar in 6 teams van 6 leden (bij voorkeur 4 mannen en 2 vrouwen) wordt gestreden om eeuwige roem. Doe mee met je vrienden en geef je op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

17.00 tot 21.00  Bandover-Music
Lekker losssgaan tijdens de hits van Bandover-Music.

altaltalt